Δείτε πώς είναι σήμερα η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου του «Αnt 3,2,1»

 

Την γνωρίσαμε το 1993 μέσα από το σόου του Ant1 3,2,1 ενώ λίγα χρόνια αργότερα παρουσίασε τη δική της εκπομπή στο Star. Μετά από 15 χρόνια απουσίας, η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

«Ήταν μια καλή ψυχαγωγική εκπομπή. Ήταν όμως λίγη παρεξηγημένη. Γιατί ήταν πολλά μαζεμένα κορίτσια, δροσερά, χαρούμενα, με λίγη αφέλεια, με όνειρα. Θυμάμαι όμως την αποδοχή του κόσμου και δεν το πιστεύω ακόμα. Νομίζω πως 29 ετών, για live εκπομπή τριών ετών, δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει» δήλωσε ενώ αναφέρθηκε στον λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει προκειμένου να βρίσκεται, στο πλευρό του Μιχάλη Ρακιτζή.

«Σαν άνθρωπος λειτουργώ μόνο με τον ενθουσιασμό. Αισθάνθηκα ότι δεν είχα τον ενθουσιασμό. Ο χώρος έχει τις δυσκολίες του, όμως εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Γιατί με πιστέψανε. Όμως θα ήθελα κάποια πράγματα να είναι διαφορετικά. Δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να φύγω. Όμως σκέφτηκα, διότι δεν πρόλαβα να εθιστώ τώρα, ή θα το κάνεις τώρα, αλλιώς δεν θα μπορέσω να το κάνω μετά», είπε ενώ αποκάλυψε πόσο πολύ την είχε βοηθήσει η σχέση της με τον τραγουδιστή.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα