Δείχνει να γουστάρει Ίβιτς ο Σαββίδης!

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πιο απρόβλεπτος ιδιοκτήτης ελληνικής ομάδας και δεν έχει νόημα κανείς να πει πως θα πράξει έτσι ή προσανατολίζεται στην τάδε κίνηση. Ωστόσο, η ικανοποίησή του για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια είναι έκδηλη.

Μπορεί στη Νέα Σμύρνη να κάμφθηκε από την ανωτερότητα του Πανιωνίου και το 3-1 να ακούγεται βαρύ, ωστόσο ένα κακό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο είναι απλά ένα 90λεπτο. Στα υπόλοιπα ο Βλάνταν Ίβιτς έχει οδηγήσει το «Δικέφαλο του βορρά» σε νίκες.
Με τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ δεν έκανε παιχνιδάρα, αλλά γενικώς μεγάλα παιχνίδι δεν κάνει καμία ομάδα φέτος στο β’ γύρο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δε θα μπορούσε να ξεφύγει του κανόνα. Οι νίκες επί της Ντόρτμουντ, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και οι καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις έγιναν όλες στο πρώτο μισό της σεζόν. Τώρα, όμως, για πρώτη φορά μετά από μήνες εμφανίζεται ένας ορθολογικός ΠΑΟΚ κι αυτό το πιστώνει ο Ιβάν Σαββίδης στον Βλάνταν Ίβιτς.

Εννοείται πως ο Σέρβος κόουτς θα κριθεί στα Play Off. Αν τυχόν κάνει κάποια εκτός προγράμματος υπέρβαση, τότε ίσως κερδίσει το εισιτήριο για του χρόνου. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα