Δεδομένη η προσφυγή του ΠΑΟΚ!

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την UEFA μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, προκειμένου να περιέλθει σε καθεστώς προσωρινής τιμωρίας ο Ολυμπιακός!

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ορμώμενη από το δεδικασμένο της Φενερμπαχτσέ και με αφορμή την πειθαρχική δίωξη του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για κακουργηματικές πράξεις που αφορούν το ποδόσφαιρο, θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα της UEFA και αυτό ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος:

«Ο ΠΑΟΚ εδώ και μήνες όπως σας έχουμε πει κυνηγάει και διεκδικεί τα συμφέροντά του, τα οποία δεν είναι μόνο πρόσκαιρα (σ.σ. με απλά λόγια δεν είναι μόνο η παρουσία στους ομίλους του Champions League, αλλά και διαφυγόντα κέρδη). Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς θα είναι συνολικά μία κάθαρση ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός, που θα δίνει την δυνατότητα σε μια ομάδα που θέλει να επενδύσει πραγματικά στο ποδόσφαιρο να μπορέσει να το πράξει. Φυσικά, όσα μας έχουν στερηθεί μέχρι στιγμής και αποδειχθεί αδίκως μας στερήθηκαν θα τα διεκδικήσουμε»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα