Δεκατρείς συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και της ΓΑΔΘ πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν 10 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».

Επίσης, όπως αναφέρει το seleo.gr, συνελήφθησαν 3 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση 29χρονου, ο οποίος βραδινές ώρες της Τρίτης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίου Γεωργίου, διότι σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για απάτη τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση από κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα, που υπερβαίνει τις (30.000) ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα