Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Α.

Η Ε.Ε.Α., αφού αποφάνθηκε προ εβδομάδων ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασκεί όντως διοίκηση στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει τα παιχνίδια της ομάδας να περιλαμβάνονται στα κουπόνια του «Πάμε Στοίχημα», έλαβε στην πραγματικότητα την ίδια απόφαση και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κρίνοντας ότι ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός: Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

  1. Υπόθεση ΠΑΕ ΟΣΦΠ και Ε. Μαρινάκη ενόψει του περιεχομένου της απαγορευτικής διάταξης του ειδικού ανακριτή για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, προκειμένου η Επιτροπή να αποφασίσει μέσα στα νομικά πλαίσια που καθορίζουν οι σχετικές διατάξεις του ν.2725/1999 (άρθρο 77Α παρ. 3, 5, 6). Έγινε διάσκεψη των μελών της Ε.Ε.Α. για τη συζητηθείσα στη συνεδρίαση της 22.10.15 υπόθεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του Προέδρου της. Μετά από διαλογική συζήτηση η Επιτροπή κατέληξε, κατά πλειοψηφία, στην ακόλουθη απόφαση:

– Ότι πράγματι έλαβε χώρα παράβαση του Αθλητικού Νόμου εκ μέρους της ΠΑΕ και του Προέδρου της.

– Επιβάλλει πρόστιμο 150.000€ εις έκαστον εξ αυτών και προσέτι, ορίζει προθεσμία ενός μηνός για την αποκατάσταση των νομίμων όρων της Διοίκησης της ΠΑΕ. Κατά δε τη μειοψηφήσασα άποψη δεν συντρέχει περίπτωση παράβασης του νόμου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα