ΔΕΛΤΑ: Διάκριση για την καινοτομία και την πολυετή παρουσία της στην Ελλάδα

Με το βραβείο «Παραδοσιακή Ελληνική Εταιρεία (Food)» στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017 διακρίθηκε η ΔΕΛΤΑ.

Η βράβευση αφορά στην πάνω από 60 χρόνια παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά και στη στήριξη που παρέχει στην ελληνική οικονομία, στην ελληνική περιφέρεια και στον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας.

Παράλληλα, η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την επιτυχημένη πολυετή παρουσία της ΔΕΛΤΑ στον κλάδο, καθώς και τη στρατηγική της προσήλωση στην επένδυση σε νέα και καινοτόμα προϊόντα, με υψηλή διατροφική αξία για τον Έλληνα καταναλωτή.

Η ΔΕΛΤΑ, από το 1952, ηγείται στον κλάδο των γαλακτοκομικών και στο σύνολο των κατηγοριών που δραστηριοποιείται, είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής αγελαδινού γάλακτος από Έλληνες κτηνοτρόφους, ενώ παράγει καινοτόμα προϊόντα, άριστης και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης.

Παράλληλα, υλοποιεί δράσεις στήριξης, τόσο του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας, όσο και της κοινωνίας, με επίκεντρο τα παιδιά. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την ΔΕΛΤΑ, ως «ιδιαίτερα γνωστή παραγωγική ελληνική εταιρεία τροφίμων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα