«Δεμένος» με το όραμα της ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δηλώνει πιστός στρατιώτης της ΑΕΚ και τάσσεται στην πρώτη γραμμή στη μάχη που δίνει η Ένωση, να πραγματώσει το όραμά της.

Ο «πρίγκιπας του Νερέτβα», όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν, αρνήθηκε την πρόταση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βοσνίας να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας, λέγοντας πως δεν μπορεί να εγκαταλείψει το όραμα αναγέννησης της ΑΕΚ και το φίλο του, όπως τον χαρακτήρισε, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα ΜΜΕ τις πατρίδας του:
«Δυστυχώς έχω πολλές υποχρεώσεις με την ΑΕΚ και ο λόγος που αρνήθηκα είναι ένας. Ο λόγος που έδωσα στον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος και δεν μπορούσα να τον αφήσω. Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Μας συνδέει φιλία ετών και η αγάπη μας για την ΑΕΚ.

Δουλεύουμε σκληρά και ο πρώτος στόχος μας είναι η επιστροφή μας στην ελίτ και φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου. Για να είμαι ειλικρινής, έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, αλλά η άνοδος δεν θα είναι εύκολη. Όλοι περιμένουν την ΑΕΚ για να την κερδίσουν.

Είναι πολύ σημαντικό να λυθούν τα προβλήματα υποδομής. Στις αρχές του επόμενου έτους θα έχουμε την κατασκευή του νέου γηπέδου, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο. Θα έχουμε ένα υπερσύγχρονο σπίτι και θα μας βοηθήσει να κάνουνε την «επίθεσή μας» για την κορυφή. Σκοπός μας να χτίσουμε μια αξιοσέβαστη ομάδα και για το λόγο αυτό εργαζόμαστε όλοι σκληρά. Έχουμε έναν Κροάτη, έναν Μαυροβούνιο, όχι ακόμα όμως έναν Σέρβο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα