Δεν έλειψε ποτέ το πνεύμα του Γκαρσία!

Διπλής όψεως μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση του ΠΑΟΚ με την επαναπρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία, αυτή τη φορά ως συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος. Αλήθεια, αυτή η θέση καινούρια είναι;

Προφανώς και είναι καινούρια. Είναι μία θέση αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον Πάμπλο. Για να χωρέσει. Για να γίνει κινητήριος μοχλός της ΠΑΕ, κυρίως με την παρουσία του και όχι με τις αρμοδιότητές του. Ο Ιβάν Σαββίδης αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως του αρέσει να υπάρχει στην ομάδα κάποια εμβληματική παρουσία. Ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.

Με τον Άγγελο το πείραμα δεν έπιασε. Αποδείχθηκε ότι απαιτείται κάτι παραπάνω από συσπείρωση και τσαμπουκάς για να γίνει πραγματικός πρωταθλητισμός. Ο Αναστασιάδης έπεισε τους παίκτες του ότι είναι οι καλύτεροι στον  πρώτο γύρο, αλλά παρασύρθηκε στην αδυναμία ακολουθίας των τακτικών των αντιπάλων στο β’ γύρο, όπου όλοι οι αντίπαλοι έπαιζαν τον ΠΑΟΚ στα ίσια και μάλιστα με άνεση!

Αυτή τη φορά ο Σαββίδης προτιμά κάποιον που θα μπορεί να ανυψώνει το ηθικό της ομάδας, χωρίς να εμπλέκεται στην προετοιμασία, στην τακτική, στο κοουτσάρισμα, ούτε καν στις επιλογές. Απλά για να βρίσκεται εκεί και να… συντονίζει!

Μένει να δούμε αν αυτός ο γάμος θα κρατήσει για πάντα, για πολύ ή για λίγο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα