Δεν έφτασε στο «θαύμα» ο Παναθηναϊκός

Μετά το 4-1 στη Λαμία, ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν απόψε (10/1) ένα μικρό ποδοσφαιρικό «θαύμα». Όμως, στις μέρες μας τέτοια «θαύματα» σπάνια γίνονται. Πολύ περισσότερο από ομάδες, οι οποίες βιώνουν τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν τους «πράσινους». Έτσι, αρκέστηκαν στη νίκη με 1-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» την ιστορική πρόκριση στους «8» του κυπέλλου.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να… ανέβουν όσο πιο ψηλά μπορούσαν στο… Γολγοθά τους. Πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ νωρίς. Ώστε να προκαλέσουν άγχος στην ομάδα από τη Φθιώτιδα. Ούτε καν μέχρι ο διαιτητής να στείλει τις δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Αφού οι παίκτες της Λαμίας κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα πρώτα 45 λεπτά χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους, ήξεραν ότι έπρεπε να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Και στην επανάληψη, να αμυνθούν σθεναρά και να ροκανίσουν το χρόνο. Αμφότερα, τα έπραξαν πάρα πολύ καλά. Βοηθούμενοι και από την μείωση της ενεργητικότητας και της απόδοσης των γηπεδούχων. Οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν, τελικά, ήταν να πετύχουν ένα γκολ με τον Μουνιέ (74’).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (77’ Πίσπας), Κουρμπέλης, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης (58’ Δώνης), Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Αλτμαν (58’ Χατζηγιοβάνης), Μολίνς.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Όμο, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (60’ Κουτρομάνος), Παντελιάδης, Βάντερσον, Ακόστα (79’ Τσούκαλος), Πίτι (86’ Βουό).

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα