Δεν έχει τον Θεό του ο Γκέκας! (Video)

Τι κι αν αλλάζει συνέχεια ομάδες, τι κι αν μεταφέρεται από χώρα σε χώρα, τι κι αν το ματς είναι ευρωπαϊκό, τι κι αν πλησιάζει τα 36! Ο Φάνης Γκέκας παραμένει σταθερή αξία και κάτι ήξεραν οι άνθρωποι της ελβετικής Σιόν που τον εμπιστεύτηκαν!

Ο «όπου πάω βγαίνω πρώτος σκόρερ», Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα της Σιόν από τη μέρα που μετακόμισε στην Ελβετία (είχαν προηγηθεί τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή) και φυσικά βρήκε δίχτυα στο μπαμ!

Με δύο γκολ μέσα από τη μικρή περιοχή – το πρώτο με τακουνάκι – διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου στον αγώνα Μπράγκα-Σιόν (1-2) και έτσι η ομάδα του ισοφάρισε το σκορ της ήττας της στον πρώτο αγώνα. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο και για την ομάδα του, η πρόκριση δεν ήρθε, αφού οι γηπεδούχοι της Μπράγκα ισοφάρισαν και το τελικό 2-2 δεν ήταν αρκετό για τους Ελβετούς.

Με τα δύο αυτά τέρματα, ο Γκέκας έφτασε τα 7 φέτος (προηγήθηκαν 5 με την Εσκίσεχισπορ), σε μία χρονιά με ελάχιστες συμμετοχές, αγωνιζόμενος σε μία μετριότατη τουρκική ομάδα, πριν φορέσει τη φανέλα της Σιόν.

Δείτε εδώ το 0-1 με τακουνάκι:

https://www.youtube.com/watch?v=f7VAdTe8NDs

Δείτε και το 1-2 λίγα λεπτά αργότερα:

https://www.youtube.com/watch?v=PVWdu7BuiEo

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα