Δεν έχουν ξεχάσει το ταλέντο του!

Πέρσι ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, αλλά οι επιπλέον απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του κρίθηκαν παράλογες και η μετεγγραφή του χάλασε. Δε χάλασε, όμως, η άποψη που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι της Ένωσης για τον παίκτη.

Ο λόγος για τον Καρίμ Χαφέζ, τον 20χρονο Αιγύπτιο αριστερό οπισθοφύλακα που μετράει 55 επίσημες εμφανίσεις με τη Λιρς (πέρσι) και την Ομόνοια (φέτος) και έχει αφήσει άφωνους όσους τον έχουν μελετήσει! Αν η ΑΕΚ δεν τον πάρει και φέτος, το παιδί θα απασχολήσει σύντομα μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η αγωνιστική του συνέπεια για την ηλικία του και το ακατέργαστο ταλέντο του είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μπορεί να διακρίνει ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος.

Θυμίζουμε τι έγραφε η «Α» πέρσι για τον παίκτη:

https://www.iapopsi.gr/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%86%CE%AD%CE%B6/

 

Αυτό είναι το 10λεπτο βίντεο μέσω του οποίου μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως είναι παίκτης με τρομερά στοιχεία.

Ο Χαφέζ ήταν από τους καλύτερους παίκτες φέτος στην Ομόνοια, ενώ λόγω ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του, αν θέλει να τον αποκτήσει άλλη κυπριακή ομάδα, θα πρέπει να καταβάλει 200.000 ευρώ επιπλέον. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να τον πάρει με κανονική μετεγγραφή όπως και πέρσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα