«Δεν έχω μαγικό κουμπί, αλλά θα ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας»

Ημέρα χαλάρωσης ήταν το Σάββατο για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη αφού μετά τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος ενώ μετέπειτα Κατευθύνθηκε προς το Χαλάνδρι όπου γευμάτισε σε ταβέρνα με στενούς συνεργάτες του και δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με φίλους και στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα όπως «Βαγγέλη γερά, η νίκη είναι κοντά».

«Εδώ στο εκλογικό μας κέντρο πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔίτης, ένας νέος που είχε όραμα, ξανάρθα ως υποψήφιος βουλευτής, ξανάρθα ως γραμματέας του κόμματος. Πέρασα από όλες τις βαθμίδες και έρχομαι σήμερα ως πρόεδρος της ΝΔ. Με τη δική σας αγάπη και βοήθεια. Δεν θέλω να υποσχεθώ ότι έχουμε το μαγικό κουμπί, αλλά μπορώ να σας πω ότι με την προσπάθεια όλων μας χρόνο με τον χρόνο θα ξαναβελτιωθούμε θα ξαναβρούμε την ελευθερίας μας, την ανθρωπιά μας. Η παλιότερη γενιά, εμείς, θα μπούμε μπροστά για να γυρίσουν οι νέα μας πίσω. Οι νέοι που έχουν φύγει στο εξωτερικό» δήλωσε ο κ. Μειμαράκης στην αρχή της τοποθέτησής του.

«Πριν λίγες εβδομάδες κανείς δεν πίστευε ότι θα κάνουμε το μεγάλο θαύμα. Η αλαζονεία μάλιστα των αντιπάλων μας τους οδήγησε σε στρατηγικό κενό. Πίστευαν ότι θα έκαναν περίπατο. Ξύπνησε όμως ο δημιουργικός, παραγωγικός Έλληνας. Ξυπνήσαμε τη συνείδηση στον κόσμο. Γι’ αυτό είμαστε οι νικητές.

Δεν μας νοιάζει τι θα γίνει την Κυριακή. Μας νοιάζει ότι καταφέραμε η ΝΔ να είναι πυλώνας της πολιτικής ζωής, να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών, να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και να μην μπορεί κανείς να πει τίποτα για την ιστορία μας, να ξαναβάλουμε τη Δημοκρατία πάλι μπροστά. Και επειδή τα κάναμε όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα για να προχωρήσουμε μαζί με όσους θέλουν. Όσοι δεν θέλουν να μην σώσουν, ας μείνουν πίσω. Δεν τους θέλουμε» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα