Δεν ήταν απόλυτα… συγκεντρωμένος!

 

Σιγά-σιγά αρχίζουν και βγαίνουν προς τα έξω τα «ντεσού» της υπόθεσης Μάρκο Σίλβα από την Αυστρία όπου μετείχε… κανονικά στις δύο πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, μέχρι να αποχωρήσει εντελώς αιφνιδιαστικά την τρίτη!

Μπορεί να φάνηκε πανέτοιμος ο Ολυμπιακός με την άμεση ανακοίνωση του αντικαταστάτη του, αλλά μόνο τα τελευταία 24ωρα αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή. Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα όλα ήταν καλά.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει πριν από μία εβδομάδα περίπου, όταν πλησίαζε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας και ο Μάρκο δεν έπαιρνε ποτέ τηλέφωνο για ενημερώσεις, παρά μόνο τον έβρισκαν οι ίδιοι οι Πειραιώτες όταν του τηλεφωνούσαν, με τον Σίλβα να μην έχει να πει τίποτα επί της ουσίας!

Ερχόμενος στην Ελλάδα για να αποχωρήσει μαζί με τον Ολυμπιακό για Αυστρία, οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες είδαν έναν Σίλβα χαλαρό, χωρίς διάθεση για ποδοσφαιρικές κουβέντες, λες και δεν ήταν το αφεντικό των αποδυτηρίων, αλλά κάποιος περαστικός. Τότε ήταν που άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του προπονητή θέλησαν να μάθουν αν έχει κάποιο παράπονο, αν αισθάνεται καλά, αν υπάρχει κάτι που να τον απασχολεί και ο Πορτογάλος απάντησε «θετικά», δηλαδή ότι έχει διάφορα πράγματα στο μυαλό του και δεν είναι συγκεντρωμένος!

Ο μηχανισμός αντιμετώπισης συναγερμού ενεργοποιήθηκε πάραυτα, ενημερώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που δεν το σκέφτηκε παραπάνω και για να μη χαθεί χρόνος, κάλεσε αμέσως τον Βίκτορ (τον οποίο εκτιμά απεριόριστα) και μόλις πήρε το «οκ» ρώτησε τον Σίλβα μήπως είναι καλύτερα για όλους να λυθεί η συνεργασία. Ο Πορτογάλος είπε «ναι» κι είχαμε το φιλικό διαζύγιο, με την πλευρά του Ολυμπιακού, πάντως, να είναι ενοχλημένο από τη στάση του Σίλβα.

Ο Μαρινάκης με το ζόρι είχε δικαιολογήσει τον Πορτογάλο για την προετοιμασία των παικτών στον τελικό του Κυπέλλου και με το που ενημερώθηκε για την έλλειψη συγκέντρωσης του Μάρκο Σίλβα, προέβη στις απαραίτητες διαδικασίες για να επέλθει η παραίτηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα