«Δεν ήταν λάθος η μεταγραφή του Μήτρογλου»

Ο τεχνικός της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ «απολογήθηκε» στα βρετανικά ΜΜΕ για την μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα επιθετικό…

«Είναι εδώ μαζί μας, δουλεύει με μας, ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα, αλλά δεν έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ελπίζουμε να επιστρέψει την επόμενη βδομάδα. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι ήταν λάθος η μεταγραφή του, διότι δεν είναι εύκολο να κτίσεις μία ομάδα με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, δεν είναι εύκολο να βελτιώσεις την ομάδα σου με την προσθήκη νέων παικτών. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να μπορούν να το κάνουν αυτό.

Πρέπει να κοιτάς σε βάθος χρόνου. Όταν αγοράζεις έναν παίκτη σαν τον Μήτρογλου, δεν σκέφτεται μόνο τις επόμενες εβδομάδες. Έτσι, δεν ήταν λάθος. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, που έχει σκοράρει τόσο με την Εθνική του ομάδα, όσο και στο Champions League. Ίσως μας βοηθήσει σκοράροντας στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό θα είναι πολύ καλό για την παραμονή της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα