Δεν αισθάνεται παλαίμαχος ο «τυπάρας»!

Λίγο έλειψε να έχουμε… διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Καραγκούνη και της ΕΠΟ, με αφορμή την πρόταση της Ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα προς τιμήν του έμπειρου ποδοσφαιριστή!

Ο «τυπάρας» δεν θέλει ούτε να ακούει, ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, παρότι αποφάσισε να πραγματοποιήσει το πρώτο… δειλό βήμα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, ανακοινώνοντας πως αποσύρεται από την Εθνική ομάδα. Με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφασή του, η ΕΠΟ «έριξε» την ιδέα της διεξαγωγής φιλικού αγώνα προς τιμήν του παίκτη! Η αντίδραση του Γιώργου Καραγκούνη ήταν απρόσμενη για τους επιτελείς της Ομοσπονδίας, αλλά φυσιολογική για όσους τον γνωρίζουν σαν άνθρωπο και έχουν συναναστραφεί, έστω και ελάχιστα μαζί του.

Ο «τυπάρας» απέρριψε εκνευρισμένος την πρόταση της ΕΠΟ, παρότι θέλησε να μετριάσει τις αντιδράσεις του. Ο Καραγκούνης δεν έχει καν διανοηθεί ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, αν και διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του. Όπως είπε και ο ίδιος, αισθάνεται πολύ καλά και όσο αισθάνεται έτσι, θα αγωνίζεται στο γήπεδο. Η πρόταση της ΕΠΟ τον έκανε να αισθανθεί άσχημα, γι’ αυτό και σχολίασε ότι δεν είναι ακόμη παλαίμαχος και πως αυτά τα παιχνίδια, γίνονται προς τιμήν παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και όχι εν ενεργεία. Η βιασύνη της ΕΠΟ και του προέδρου της, Γιώργου Σαρρή, λειτούργησε για μία ακόμη φορά σε βάρος της ίδιας της διοργανώτριας, η οποία εκτέθηκε στα μάτια του μέχρι πρότινος αρχηγού της Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα