«Δεν ανησυχούμε για νέες κινήσεις στα δεξιά μας»

Αντικείμενο συζήτησης, μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, έχουν γίνει τα σενάρια για τη δημιουργία ενός ακόμη πολιτικού κόμματος στα… δεξιά της «γαλάζιας» παράταξης.

Η ηγετική εμφάνιση του στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου αυτομάτως τον έβαλε στο κάδρο των υποψηφίων ηγετών μίας τέτοιας κίνησης. Βέβαια, από την Πειραιώς σημειώνουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς πρόκειται για σενάρια που ανά τακτά χρονικά διαστήματα επανέρχονται στη δημοσιότητα. «Η όποια κορύφωσή τους θα είναι ευκαιριακή και θα σβήσει μόλις φύγει από την επικαιρότητα το Σκοπιανό», σχολιάζουν χαρακτηριστικά από τη Ν.Δ.

Όπως εξηγούν, το πολιτικό «παιχνίδι» θα κριθεί στο πεδίο της οικονομίας, καθώς εκεί οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά αλλά και στα ζητήματα της καθημερινότητας (Παιδεία, Υγεία, ασφάλεια κ.λπ.). Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, κληθείσα να σχολιάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος υπό τον κ. Φράγκο δήλωσε στον τ/σ ΣΚΑΪ: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει χώρος στα δεξιά της ΝΔ. Νομίζω ότι ο καθένας όμως είναι ελεύθερος να κινηθεί και να δοκιμαστεί. Εμείς είμαστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, έχουμε δώσει δείγμα γραφής, με υπεύθυνη εθνική θέση».

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης στις επόμενες ημέρες θα επικεντρώσει τη στρατηγική του στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας και της Μακεδονίας, καθώς αυτοί, εκτιμούν στη Ν.Δ., θα καθορίσουν το αποτέλεσμα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Μάλιστα όπως δήλωσε στην τελευταία συνέντευξή του ο Συντονιστής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και της Επικοινωνιακής Ομάδας, Τάκης Θεοδωρικάκος, «στις εκλογές η ΝΔ δεν θα έχει καμία ‘οροφή’ στο ποσοστό της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα