«Δεν αντέχει την επικοινωνία ο Σαμαράς»

Ετοιμος για διάλογο είναι ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους. Ο Πάνος Σκουρλέτης ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε οποιοδήποτε Συμβούλιο Αρχηγών συγκληθεί, ακόμα και αν πρόκειται για εθνικά θέματα ή για χρέος, αλλά αποσαφήνισε ότι για οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ των κομμάτων στο θέμα του χρέους, θα πρέπει οι άλλες πολιτικές δυνάμεις να αποδεχθούν ότι το σημερινό χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κουμουνδούρου το πρόβλημα είναι πως «ο κ. Σαμαράς δεν αντέχει ούτε μία μίνιμουμ επικοινωνία» ενώ διαπίστωσε «μόνιμη τακτική εκ μέρους του» την «στρατηγική έντασης», η οποία θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο θα πολιτευτεί ως τις εκλογές.
Για μια ακόμα φορά από τον ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτουν τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης περί εξόδου από το μνημόνιο σημειώνοντας πως ξεκινούν με συζήτηση νέων μέτρων ενώ θυμίζουν την απαίτηση της τρόικα να συζητηθούν οι απολύσεις στον δημόσιο τομέα, τον νέο νόμο για τα εργασιακά, το νέο μισθολόγιο με δραστική μείωση των αποδοχών των νεοεισερχομένων στο Δημόσιο κτλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα