Δεν αποκλείουν τίποτα για Μπεργκ στον ΠΑΟ!

Πριν λίγους μήνες αποκλειόταν κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκους Μπεργκ. Στην πορεία έγινε «ίσως» και μετά τα τελευταία γεγονότα εξελίχθηκε σε… «το συζητάμε»!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να φανταστεί τη… ζωή του δίχως τον ταλαντούχο Σουηδό ποδοσφαιριστή, η παρουσία του οποίου αποτελούσε βαρόμετρο για όλη την ομάδα. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο ξεκίνημα της περιόδου, όταν το κάταγμα κλείδας που υπέστη ο παίκτης, τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα της Αθήνας υπέστη μεγάλες βαθμολογικές απώλειες, φτάνοντας στο σημείο να απομακρυνθεί από τους στόχους του.

Ωστόσο, με την αποχή του Μάρκους Μπεργκ για διάφορους λόγους (καθώς ακολούθησαν πολλές ατυχίες στον Σουηδό επιθετικό), ο Παναθηναϊκός προσαρμόστηκε, έμαθε να αγωνίζεται δίχως τον 28χρονο άσο και να κερδίζει τα παιχνίδια του. Ως εκ τούτου, η απόλυτη άρνηση στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή έγινε «ίσως» και πλέον, μετά τις τελευταίες ιώσεις και την… γαστρεντερίτιδα, στο Κορωπί είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν μία πρόταση για την πώλησή του, αρκεί να ανταποκρίνεται στην αξία και στο ταλέντο του.

Για τον λόγο αυτό, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση και δεύτερου επιθετικού, εκτός του Νίκου Καλτσά, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τη Βέροια. Στόχος είναι να βρεθεί ανάλογη περίπτωση, ώστε αν εμφανιστεί κάποια συμφέρουσα πρόταση για τον Μπεργκ, να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα