«Δεν αποκλείω να μείνει στον Ολυμπιακό»

Πάντα στην πρώτη σειρά της επικαιρότητας του Ολυμπιακού βρίσκεται το ενδεχόμενο πώλησης του Κώστα Μανωλά σε ομάδα του εξωτερικού, μόνο που όσο πλησιάζει η λήξη της μεταγραφικής περιόδου, τα σενάρια όλο και θα «φουντώνουν».

Θέση σε όλη αυτή την ιστορία πήρε και ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνούς άσου, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μιλώντας στο «tuttomercatoweb» που τόνισε ότι πλέον δεν αποκλείει τελικά ο παίκτης να μείνει στον Ολυμπιακό.

«Οι φήμες για τον Μανωλά στην Ιταλία κυκλοφορούν εδώ και μήνες, αλλά η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Ρόμα. Επιβεβαιώνω πως υπήρξαν επαφές με μεγάλους συλλόγους, αλλά για την ώρα δεν αποκλείω να μείνει στον Ολυμπιακό».

Έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι ο ίδιος στις 29/7, μιλώντας πάλι στο ίδιο μέσο είχε εντελώς διαφορετική άποψη.

«Σχετικά με τη Γιουβέντους δεν γνωρίζω κάτι αυτή τη στιγμή. Κανείς απ’ την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ίσως να ΄χουν μιλήσει απευθείας με τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Μανωλάς θα πάει σε άλλη ομάδα σίγουρα αυτό το καλοκαίρι. Τη τιμή δεν την ξέρω, αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ολυμπιακός».

Το σίγουρο είναι ότι σε μία εβδομάδα το σίριαλ θα ολοκληρωθεί είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα