«Δεν αποκλείω τον ΠΑΟΚ»

Την προτεραιότητά του να συνεχίζει να αγωνίζεται στο εξωτερικό εξέφρασε σε συνέντευξή του στον «ArenaFM 89,4» ο Κώστας Φορτούνης.

Ο μέσος της Κάιζερλαουτερν παραδέχθηκε ότι έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο ώστε να βρει περισσότερες ευκαιρίες σε άλλη ομάδα και τόνισε πως αν δεν βρει ό,τι επιθυμεί σε κάποια άλλη χώρα, τότε δεν αποκλείει να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ που έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό το οποίο πλέον μάλλον έχει ατονήσει.

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν θα ήθελε να βρίσκεται στην Βραζιλία: «Σίγουρα θα ήθελα να είμαι, όμως, δεν βγάζω καμία πίκρα. Σέβομαι όλες τις αποφάσεις του κ. Σάντος και προχωράμε».

Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Αυτή την στιγμή είμαι σπίτι μου και σε αναμονή».

Για τη νίκη της Εθνικής με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού: «Σίγουρα παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Παίξαμε το παιχνίδι μας και σε κάποιες αντεπιθέσεις χτυπήσαμε. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας τα τελευταία χρόνια, είχαμε τρία δοκάρια και η μπάλα μας δικαίωσε στο τέλος με αγχωτικό τρόπο».

Για το πέναλτι στο τέλος: «Ο Γιώργος είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής, το κέρδισε με την εμπειρία του και μπράβο του κιόλας».

Για τα γκολ στο τέλος των ομάδων του Σάντος: «Είναι πολύ καλός προπονητής, θέλει η ομάδα του να παλεύει μέχρι το τέλος και όπως φαίνεται δικαιώνεται».

Για τους Σάμαρη και Χριστοδουλόπουλο: «Αυτοί οι δύο ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν τα μέγιστα. Είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και δικαιώθηκε ο Σάντος για τις επιλογές του. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για την Κόστα Ρίκα: «Μακάρι να γκελάρει με εμάς. Δεν είναι κάποιο μεγαθήριο, αλλά έχουν κάποιους καλούς παίκτες. Έχουμε εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις ενώ δεν έχω ακούσει για κάποια επιτυχία της Κόστα Ρίκα. Πιστεύω πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στους “8” του Παγκοσμίου κυπέλλου».

Για το γεγονός πως η Ελλάδα πρωταγωνιστεί, παρά τα προβλήματα της χώρας: «Αυτό το έχει μόνο η Ελλάδα. Τα δίνουμε όλα, καταθέτουμε την ψυχή μας, παίζουμε με καρδιά και έχουμε ταλέντο που δεν έχουμε αξιοποιήσει στην Ελλάδα. Έχουμε πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αν κάνουμε ένα μείγμα νέων με έμπειρους, θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το μέλλον του στην Κάιζερσλαουτερν: «Ενημέρωσα την ομάδα ότι θέλω να φύγω, ο προπονητής μου μίλησε και μου είπε ότι μπορώ να φύγω. Ένας κύκλος τελειώνει. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Για την πιθανότητα να πάει στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα και αυτός είναι ένας στόχος. Δεν το αποκλείω, αλλά αν έχω μια πολύ καλή πρόταση στο εξωτερικό θα την προτιμήσω. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει, ο κ. Σαββίδης θέλει να κάνει την ομάδα ακόμα πιο μεγάλη και είναι μια πολύ καλή προοπτική. Τις συζητήσεις με όλους τις κάνει ο μάνατζερ μου. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρω την απόφαση μου».

Για τον ρόλο του μάνατζερ του: «Ο μάνατζερ μου, μου λέει προτάσεις και εγώ μαζί του αποφασίζω».

Για τις προτάσεις που έχει: «Δεν αποκλείω καμία πρόταση, είμαι ανοιχτός και μπορεί να συζητήσω με οποιαδήποτε ομάδα».

Για το αν έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό: «Κάτι υπήρχε, τώρα δεν ξέρω».

Για το συμβόλαιο του στην Καϊζερσλάουτερν: «Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο και πρέπει να πληρωθεί η Καϊζερσλάουτερν».

Για την ρήτρα του: «Είναι ένα ποσό που δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι, αλλά δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα. Είναι πάνω από 100.000 χιλ. ευρώ, αλλά η ομάδα ξέρει πως θέλω να φύγω και μπορεί να συμφωνήσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα