Δεν αστειεύεται (πάντα) ο Κλοπ (Video)

Ο Μαμαντού Σακό βρίσκεται τρία χρόνια στη Λίβερπουλ, αλλά δεν έχει παρουσιάσει τα στοιχεία εκείνα που τον έκαναν να ξεχωρίζουν όσο αγωνιζόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Να κάνει πλάκες, όμως, και να καθυστερεί ξέρει πολύ καλά. Κι ενώ έφτασε στο αεροδρόμιο τελευταίος και καθυστερημένος με τον Γιούργκεν Κλοπ να του κάνει παρατήρηση, τελικά ακολούθησε την αποστολή της Λίβερπουλ στο ταξίδι για τις ΗΠΑ (όπου η αγγλική ομάδα περιοδεύει).

Στο Αλκατράζ, όμως, και κατά διάρκεια των δηλώσεων του Κλοπ σε αμερικανικό δίκτυο για τις εντυπώσεις του από το πρώην σωφρονιστικό ίδρυμα, ο Σακό κατέγραφε στο κινητό του τη συνέντευξη και έλεγε διάφορα, κάτι που δεν άρεσε στον Κλοπ, ο οποίος τον προειδοποίησε μπροστά στις κάμερες όταν θα τον αφήσει εκεί σε ένα κελί! Ο Σακό τον ρώτησε πόσο καιρό θα άντεχε στο Αλκατράζ και ο Γερμανός προπονητής του απάντησε πως αυτός θα έπρεπε να το σκέφτεται…

Τελικά δεν τον άφησε στις πρώην φυλακές του Αλκατράζ, αλλά τον έστειλε στην Αγγλία δύο μέρες αργότερα, προφανώς επειδή πάλι έκανε κάτι που θα ενόχλησε τον Κλοπ.
Δείτε το βίντεο με τον Κλοπ να δείχνει σε καλή διάθεση, αλλά από μέσα του να προετοιμάζει την τιμωρία του Σακό!

https://www.youtube.com/watch?v=BVxuilPTkEI

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα