Δεν αυξάνονται τα διόδια για αυτοκίνητα και μηχανές στην Αττική Οδό

Δεν αυξάνονται τελικά τα διόδια για αυτοκίνητα και μηχανές στην Αττική Οδό και παραμένει το ΦΠΑ στο 23%. Έτσι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αττική Οδός η βασική τιμή των διοδίων που καταβάλλεται σε μετρητά για τα επιβατηγά οχήματα και δίκυκλα παραμένει η ίδια, 2,80 ευρώ και 1,40 ευρώ, αντίστοιχα.

Επίσης, από 1ης Ιουλίου τίθενται σε εφαρμογή μικρές αναπροσαρμογές στα εκπτωτικά προγράμματα που ισχύουν. Οι νέοι τιμοκατάλογοι των συνδρομητικών προγραμμάτων έχουν αναρτηθεί στο aodos.gr, ενώ λεπτομερείς πληροφορίες παρέχονται στα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (ΣΕΣ) της Αττικής Οδού (παρακείμενα στους Σταθμούς Διοδίων Κατεχάκη, Κορωπίου, Μεταμόρφωσης, Ρουπακίου, και Παλλήνης), στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) της Παιανίας και του Ασπροπύργου, και στους συνεργάτες που διανέμουν πομποδέκτες.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, παρά τις αναπροσαρμογές, όλες οι κατηγορίες των συνδρομητών συνεχίζουν να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε σχέση με το βασικό διόδιο, με τις τιμές να παραμένουν περίπου 30% χαμηλότερα από το όριο που προσδιορίζεται στη Σύμβαση Παραχώρησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα