«Δεν βρίσκουμε ανταπόκριση»

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του SportFM παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, και στο κυριότερο σημείο της κουβέντας σχεδόν εκδήλωσε το παράπονο του Γιάννη Αλαφούζου, για την ελάχιστη οικονομική στήριξη που έχει λάβει από άλλους επιχειρηματίες ή οικονομικούς-παίκτες, φίλους του Παναθηναϊκού, όσα χρόνια ασχολείται με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Χρ. Παναγόπουλος είπε πως ο Γ. Αλαφούζος στρατεύτηκε για μικρό χρονικό διάστημα, έχοντας ως σκοπό να κάνει θητεία και όχι… βασιλεία και πως θα περίμενε περισσότερη στήριξη. Να θυμίσουμε πως η συνέντευξη δόθηκε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος υποχρεώνεται να βάλει άλλα 5.000.000 ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες της ΠΑΕ: «Ο κ. Αλαφούζος έχει κάποιους συμπαίκτες, όχι σε μεγάλα μεγέθη. Ελπίζουμε να βελτιωθεί αυτό στη συνέχεια. Δεν θέλει να είναι ο μοναχικός πρόεδρος. Θητεία κάνει, όπως έχει πει. Είχε προτείνει το μοντέλο της γερουσίας στο παρελθόν, αλλά δεν έχει βρει ανταπόκριση στο βαθμό που θα ήθελε. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε αυτό»

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού εκφράστηκε και για την υπόθεση που αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο.

«Είναι θέμα Λυμπερόπουλου να μιλάει με τους παίκτες. Ο Λέτο είναι σημαία, είναι παιδί με παναθηναϊκή ψυχή και έχει αυτό που θέλουμε. Φυσικά και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Είναι θέμα του Νίκου και του Μαρίνου. Το παιδί έχει όλα όσα θέλει ο Παναθηναϊκός, σε ψυχή και νοοτροπία. Έγιναν λάθη, διορθώνονται και γι’ αυτό είμαστε εδώ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα