«Δεν είμαι βίζιτα»: Ξεσπάει γνωστή Ελληνίδα εστεμμένη

 

«Με βγάζει από τα ρούχα μου όταν ακούω ότι τα κορίτσια που ασχολούνται με το μόντελινγκ είναι βίζιτες και χαζές» ήταν η δήλωση ξέσπασμα της Μικαέλας Φωτιάδη, που δέχτηκε τα πυρά πολλών μετά και την τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε συνέντευξή της στην Freddo, η Μις Ευρώπη 2016,  βάλθηκε κατά αυτών που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία των social media, καταδικάζουν συλλήβδην όσες γυναίκες ασχολούνται με το μόντελινγκ και βάζουν ταμπέλες σύμφωνα με τις προσωπικές τους ορέξεις. «Όταν εμφανίστηκα στην εκπομπή, κάποιος έγραψε «ποια βίζιτα θα δούμε πάλι απόψε;». Ο καθένας πίσω από ένα ανώνυμο twitter ή με κάποιο ψευδώνυμο σχολιάζει άσχημα τον καθένα που βγαίνει στην τηλεόραση με πράγματα ψευδή και αναληθή», τονίζει και συμπληρώνει με έμφαση: «Δημιουργούν μια λάθος εικόνα για ανθρώπους και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου!»

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν έχει πρόβλημα όταν διαβάζει κάτι αρνητικό, γιατί ξέρει πολύ καλά το ποια είναι. «Γνωρίζω πολύ καλά που είμαι και πόσο έχω παλέψει στη ζωή μου για να τα καταφέρω. Όμως υπάρχουν άνθρωποι που τα διαβάζουν και επηρεάζονται!».

φφφφφφφ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα