Δεν είμαστε καθόλου καλά!

Κηροζίνη μυρίζει στη Μαδρίτη και στα περίχωρά της μετά την εκτόξευση πυραύλου που σημειώθηκε από το διαστημικό ναύσταθμο του Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης σάρωσε τη Γρανάδα με το εκκωφαντικό 9-1 και όσοι Μαδριλένοι είχαν την έμπνευση να πάνε στο γήπεδο το κυριακάτικο αυτό πρωινό μάλλον θα έχουν πονοκέφαλο όλη μέρα από τα βουητά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει στην Μπαρτσελόνα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα και να υπενθυμίσει στις υπόλοιπες επτά ομάδες που μετέχουν ακόμη στο Champions League πως παραμένει η πιο βαριά φανέλα της διοργάνωσης. Αυτοί που έπρεπε να υποστούν το σόου της «Βασίλισσας» ήταν οι άμοιροι ποδοσφαιριστές της Γρανάδα.

Στον ισπανικό εμφύλιο η Γρανάδα είχε υποστεί σωρεία βομβαρδισμών με τις εργατικές της συνοικίες να γκρεμίζονται και χιλιάδες κόσμου να πεθαίνει και να υποφέρει. Τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο οι συντριβές είναι λιγότερο επώδυνες και δεν ήταν ο Φράνκο αυτός που έδινε τις εντολές,  αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο που με πέντε γκολ έκανε το δικό του προσωπικό ρεκόρ. Τα υπόλοιπα γκολ σημειώθηκαν από τους Μπέιλ, Μπενζεμά (2) και Μάινζ (αυτογκόλ), ενώ για τη Γρανάδα σκόραρε ο Ιμπάνιεθ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα