“Δεν είναι ουτοπικό ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητά αυτοδυναμία”

Απέκλεισε μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο πρώην υπουργός Υποδομών, παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά fm και μίλησε ακόμα για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εκλογές.

«Έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για το εάν και που θα είμαι υποψήφιος» είπε αρχικά στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην υπουργός.Ο κ Σπίρτζης δήλωσε πως δεν ξέρει εάν θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής την Α ή Β Αθήνας.

Αναφορικά με την αυτοδυναμία, τόνισε πως «δεν είναι ουτοπικό ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητά αυτοδυναμία. Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει εκείνους που θα κάνουν την διαπραγμάτευση για το χρέος και θα φέρουν την ανάπτυξη στην Ελλάδα».

Δεν θα συνεργαστούμε με την Ν.Δ.

Ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ όπως και με κάποια άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που –όπως είπε- είναι δύσκολο να αποδεχτούν τις αρχές και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά συνεργασία με το Ποτάμι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων να βρεθεί ένα πλαίσιο. Ανάλογη δήλωση έκανε και για το ΠΑΣΟΚ.

«Εμείς δεν θα υπερασπιστούμε μέτρα που δεν πιστεύουμε» είπε και για αυτό τόνισε «πως προτιμήσαμε να έχουμε ως κυβέρνηση μια υποχώρηση στα μέτρα και να παλέψουμε πως θα βρούμε αντισταθμιστικά μέτρα παρά να χρεοκοπήσει η χώρα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα