Δεν είναι σενάριο… Οι «Δράκοι» είναι απειλή για Σίλβα

Στον Πειραιά δεν το έχουν πάρει αψήφιστα και παρ’ ότι είναι «δεμένοι» βάσει του συμβολαίου τους, προσπαθούν να καλυφθούν σε κάθε περίπτωση. Ο κίνδυνος αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα είναι πραγματικός. Δεν πρόκειται για σενάριο, αλλά για μία υπόθεση που εξελίσσεται και που σύντομα είναι πιθανόν να πάρει σάρκα και οστά με τη μορφή επίσημης πρότασης.

Η Πόρτο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο βασικός στόχος της διοίκησης των «Δράκων» είναι ένας. Ο Μάρκο Σίλβα. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, το ενδιαφέρον για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι δεδομένο και σύντομα αναμένεται να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

Ποια είναι τα δεδομένα; Ο Μάρκο Σίλβα όντως δεν έχει πρόταση από την Πόρτο και όντως έχει σκοπό να παραμείνει στο τιμόνι του Ολυμπιακού για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του Πορτογάλου, σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση από το σύλλογο του Οπόρτο, θα την εξετάσει σοβαρά και μετά από συνεννόηση με τους «ερυθρόλευκους» θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι ραγδαίες από ένα διάστημα και έπειτα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «Δράκων» και ο πρόεδρος της ομάδας έχει σκοπό να κινηθεί για τον Μάρκο Σίλβα ή τον Πάουλο Σόουζα, τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα