Δεν εμφανίζεται «ζεστός» ο Μαυρίας!

Αρνητική τροπή δείχνει να παίρνει η υπόθεση του Χάρη Μαυρία για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ εμφανίζεται ιδιαίτερα επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Χάρης Μαυρίας, που ξεκίνησε βασικός στην 11άδα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Σερβία, έχει βάλει σκοπό να παραμείνει εκτός Ελλάδας, καθώς θεωρεί ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε παρακμή και μόνο κακό στην καριέρα του θα κάνει μία ενδεχόμενη επιστροφή του. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, δηλαδή της ομάδας που τον ανέδειξε, είναι τιμητικό και δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ωστόσο, επιφυλάξεις εκφράζουν και οι άνθρωποι της Σάντερλαντ, οι οποίοι υπολογίζουν μελλοντικά στον Μαυρία και προτιμούν να τον παραχωρήσουν σε ομάδα της Αγγλίας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορεί να εξελιχθεί ή και να αντεπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες της Premier League. Ενδιαφέρον υπάρχει από αγγλικούς συλλόγους, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έχουν προτείνει το 18άμηνο δανεισμό του Μαυρία από τη Σάντερλαντ και αναμένουν την απάντηση του ιδίου και του αγγλικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα