Δεν θέλει να φύγει από την Τσέλσι ο Τόρες!

Η απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα και το δεδομένο του παραγκωνισμού του την επόμενη περίοδο, δεν φαίνεται να έχουν πτοήσει τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση της Τσέλσι, να παραχωρηθεί με μεταγραφή το καλοκαίρι!

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος βούλιαξε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Ισπανίας, στο Μουντιάλ, δεν θέλει να αποχωρήσει από τους «μπλε» του Λονδίνου, υποστηρίζοντας πως θέλει και μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην ενδεκάδα και πως είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, πάντως, του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του για την επόμενη περίοδο. Για τον Πορτογάλο, όμως, η λύση δεν είναι να θέσει στο περιθώριο τον Τόρες, καθώς ο Ισπανός διαθέτει ένα εξαιρετικά βαρύ συμβόλαιο, το οποίο ανέρχεται σε 160 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα!

Για τον Τόρες υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την προηγούμενη ομάδα του, Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και από την ιταλική Ίντερ, οι οποίες όμως, μπορούν να καλύψουν το μισό από το υπάρχον συμβόλαιο του Ισπανού. Ενδεχομένως, λοιπόν, το όλο θέμα να «κολλάει» στο οικονομικό. Ο Τόρες επιδιώκει μία λύση που δεν θα τον υποχρεώσει να μειώσει τις αποδοχές του. Φυσικά, θα πρέπει να γνωρίζει πως δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να του δώσει τα σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, που απολαμβάνει στην Τσέλσι. Μία λύση που πρότεινε ο ατζέντης του, είναι να παραχωρηθεί με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά η Τσέλσι να καλύψει τη διαφορά στο συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2016, οπότε και εκπνέει η συνεργασία του με τους Λονδρέζους.

Η απόκτηση του Φερνάντο Τόρες από την Τσέλσι, τον Ιανουάριο του 2011, είχε κοστίσει το εξωφρενικό ποσό των 50 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο καρπώθηκε η Λιβερπουλ και ήταν ρεκόρ για την Αγγλία. Παρόλα αυτά, η παρουσία του Ισπανού επιθετικού στην Τσέλσι, ουδέποτε δικαίωσε τις προσδοκίες των «μπλε», ούτε βέβαια δικαιολόγησε τα λεφτά που δόθηκαν για την απόκτησή του. Στην καλύτερη χρονιά του, το 2012-2013, ο Τόρες πέτυχε 8 γκολ στην Premier League. Συνολικά, τα 3,5 χρόνια που αγωνίζεται στην Τσέλσι, ο 30άχρονος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει 20 γκολ, σε 110 αγώνες! Αν μη τι άλλο, δεν είναι επιδόσεις επιθετικού, που κόστισε σχεδόν 65 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος καρπώνεται 8,5 εκατομμύρια σε ετήσια βάση!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα