Δεν θέλει ούτε να τον βλέπει!

Δεν σταματά να σκοράρει ο Φαν Πέρσι με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, παρά το ότι… δεν παίζει. Για να ακριβολογούμε,  συνήθως κάθεται στον πάγκο και όταν περνάει εντός αγωνιστικού χώρου, βάζει το γκολάκι του ακόμη κι αν παίζει για λίγα λεπτά.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρ, Βίτορ Περέιρα, για κάποιον λόγο δεν θεωρεί τον Ολλανδό παίκτη ενδεκάδας, αλλά χρυσή εφεδρεία, γεγονός που έχει εκνευρίσει σε αφάνταστο βαθμό τον πρώην τον Ρούντι. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Φαν Πέρσι έβγαλε αυτόν τον εκνευρισμό την ώρα που έμπαινε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Μπούρσασπορ, δείχνοντας στον προπονητή του τον πάγκο, σαν να του έλεγε: «Τι με είχες τόση ώρα εκεί;». Μετά από λίγο σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1!

Την επόμενη αγωνιστική έμεινε και πάλι στον πάγκο στο ντέρμπι της Πόλης με την Μπεσικτάς και στο ξεκίνημα του αγώνα ο φακός συνέλαβε τον Περέιρα να κάνει χειραψίες με όλους τους αναπληρωματικούς, μόνο που ο Φαν Πέρσι έκανε πως δεν τον έβλεπε και τελικά του έτεινε το χέρι με το ζόρι και εντελώς άψυχα! Βέβαια, το γκολ του το έβαλε για μία ακόμη φορά, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ντέρμπι (μπήκε στο 61’ και στο 65’ ισοφάρισε σε 2-2).

Ο Περέιρα έχασε το ντέρμπι και βρίσκεται σε δυσμένεια, όχι τόσο επειδή ηττήθηκε και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όσο επειδή αφήνει εκτός του σούπερ σκόρερ χωρίς κάποια ιδιαίτερη δικαιολογία…

 

Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο της τούρκικης σειράς Φαν Πέρσι – Περέιρα:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα