«Δεν θέλω να φύγει κανείς»

Την εκτίμησή του ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα στη διοίκηση ότι δεν πρέπει να παραχωρηθεί ούτε… μισός ποδοσφαιριστής από το ρόστερ.

«Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο κόντρα στην Μπιλμπάο. Κυρίως στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί χάθηκαν οι περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Αυτά τα ματς μου έδειξαν πως έχουμε πολλές δυνατότητες, έχοντας στο μυαλό και το βαθμό ετοιμότητας του γκρουπ και των παικτών. Όταν βρούμε την συνοχή μας και την φυσική κατάσταση στο 100% θα είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα» ανέφερε ο κόουτς του «Τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και πρώτα η δική μου. Δεν θέλω να φύγει κάποιος παίκτης και το ίδιο επιθυμεί και η διοίκηση, εκτός αν τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτά που θέλει ο σύλλογος. Τώρα το αν θέλει κάποιος να πάρει τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να δεχθεί τους οικονομικούς όρους που θέλουμε εμείς.

Εγώ κοιτάω να δουλέψω με τους παίκτες που έχω. Όλοι οι προπονητές θέλουν παίκτες. Θα περιμένουμε να τελειώσουν οι μεταγραφές και ανάλογα με τους παίκτες που θα έχουμε, θα κοιτάξουμε την ομάδα. Δεν εξαρτάται από εμένα. Άλλοι έχουν και ελέγχουν τα οικονομικά δεδομένα και αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε και το πως η ομάδα θα έχει οικονομική ισορροπία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα