“Δεν θα επιδιώξουμε κυβέρνηση…Συριζαίων”

“Διεκδικούμε και την τελευταία ψήφο και δεν επαναπαυόμαστε” τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στα Παραπολιτικά fm. “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγγύηση σταθερότητας ,θα έχουμε κυβέρνηση τετραετίας με προοδευτική κατεύθυνση” τόνισε μεταξύ άλλων ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν θα επιδιώξουμε κυβέρνηση «συριζαίων» αλλά θα έχουμε μαζί πρόσωπα και από άλλους χώρους που δεν θα αποτελούν παλιό φθαρμένο πολιτικό προσωπικό», είπε εν συνεχεία ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε : «Είναι τόσο ψηλή η πίεση για να μπούμε σε τροχιά ανάκαμψης που τα μικρά κόμματα δεν θα αρνηθούν να αναλάβουν την ευθύνη να συμμετάσχουν σε Κυβέρνηση».

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το κόμμα μετά τη διάσπαση παραμένει αριστερό αλλά είναι ποιο ώριμο γειωμένο και προσγειωμένο και με συνοχή και αυτό είναι συγκριτικό πλεονέκτημα , έναντι της ΝΔ».

Για το μεταναστευτικό ο κ. Παπαδημούληε είπε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερος για την αντιμετώπιση του προβλήματος” υποστηρίζοντας πως “ακόμη και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ χαστούκισε την ρητορική της ΝΔ για το ζήτημα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα