Δεν θα τον προλάβει καθόλου!

Δανεικός για δύο χρόνια στη Σταντάρ Λιέγης παραχωρήθηκε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν, όμως, πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ούτε στους «ερυθρόλευκους» θα επιστρέψει το 2018, ούτε δεύτερο χρόνο θα βγάλει με την ομάδα του Βελγίου.

Βλέπετε, ο Λαΐφης κάνει καταπληκτική χρονιά και επιβεβαιώνει τον Κετσπάγια που τον ήθελε στην ΑΕΚ, αλλά δεν έδινε τα λεφτά που ζητούσε η Ανόρθωση. Τα 600 χιλιάρικα, όμως, τα έδωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος τον παραχώρησε αμέσως στη Σταντάρ με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, ίσως χωρίς να περιμένουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι των Πειραιωτών πως θα έχει αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες από την Μπουντεσλίγκα έχουν παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται να κινηθούν το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν. Ο Λαΐφης παίζει το ίδιο καλά ως στόπερ, κόφτης και αριστερό μπακ και οι πολυθεσίτες είναι πάντα ελκυστικοί.

Η ελληνική ομάδα τον πήρε με 600.000 ευρώ, ενώ για τον δανεισμό του εξασφάλισε 100.000 ευρώ. Άρα, βρίσκεται μέσα μισό εκατομμύριο. Αναμένεται να ζητήσει πάνω από 2.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει και έτσι να βγάλει ένα ξεκούραστο κέρδος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα