«Δεν λέω “όχι” για Εθνική, αλλά δεν έχω μιλήσει με κανένα»

Το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από τον οποιοδήποτε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ελλάδας γνωστοποίησε με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει μιλήσει κανένα, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η προοπτική της Εθνικής μόνο αδιάφορο δεν θα τον άφηνε.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού λέγοντας ότι για τα αμυντικά προβλήματα δεν ευθύνεται μόνο η αμυντική του διάταξη, αλλά όλη η ομαδική λειτουργία.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε. Μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο στο τέλος αλλά το σημαντικό είναι ότι πήρε τη νίκη. Φυσικά και οι οπαδοί του και όλοι γενικότερα ήθελαν κάτι παραπάνω… Κατά τη γνώμη μου η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε.
Δέχθηκε δύο γκολ έβαλε τέσσερα και είχε ευκαιρίες για να βάλει και άλλα. Το πρόβλημα είναι πως στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε η Μάλμε, ο Ολυμπιακός δέχθηκε δύο τέρματα. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δέχεται το ίδιο εύκολα γκολ. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές. Δεν είναι τόσο εύκολο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχει συνοχή η ομάδα αμυντικά. Υπάρχουν ατέλειες και προβλήματα»

-Ποιος ευθύνεται για τα αμυντικά προβλήματα:
«Δεν πρέπει να κατηγορήσουμε τους αμυντικούς. Είναι γενικότερη η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ένας προπονητής περιμένει από τους αμυντικούς του να του κάνουν πρώτα την αμυντική τους δουλειά και όχι την επιθετική τους…»

-Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ:
«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ συγκριτικά με εκείνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη φάση των 32 ίσως τα πράγματα να είναι εύκολα αλλά στη συνέχεια στους 16 πάντα δυσκολεύει… Εγώ –πάντως- υποστηρίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χάνει βαθμούς εκεί που δεν το περιμένει κανείς και αντίστοιχα να πάρει αποτέλεσμα εκεί που νομίζεις ότι δεν μπορεί.

-Εάν θα ήθελε να δουλέψει στην Εθνική ποδοσφαίρου και εάν του έχει γίνει πρόταση:
«Έχω ακούσει πολλά αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Είναι μια δουλειά που κανείς δεν θα έλεγε όχι. Δεν είναι εύκολη περίπτωση. Έχουν μείνει έξι παιχνίδια και θέλει τουλάχιστον πέντε νίκες και μάλιστα έχοντας τα περισσότερα ματς εκτός έδρας για να έχει ελπίδες να περάσει. Είναι δύσκολη η αποστολή αυτή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα