«Δεν μας βγήκε απολύτως τίποτα με την Κολομβία»

Ο Κώστας Κατσουράνης ανέλυσε τα αίτια της βαριάς ήττας από την Κολομβία, στο παιχνίδι της πρεμιέρας στο Μουντιάλ και γύρισε σελίδα, δηλώνοντας προσηλωμένος στο στόχο της πρόκρισης, ενόψει της συνέχειας.

Ο έμπειρος μέσος της Εθνικής Ελλάδος έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της VODAFONE, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Το παιχνίδι με την Κολομβία ανήκει στο παρελθόν. Ήταν ένα άτυχο ματς όπου δεν μας βγήκε απολύτως τίποτα. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για το πως θα πήγαινε το παιχνίδι από κει και πέρα, αφού αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πλάνο μόλις από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εξακολουθώ να πιστεύω, όπως και όλα τα παιδιά, ότι ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος. Ενώ κάναμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, και μάλιστα αρκετά πιο κλασικές, η μόνη διαφορά μας ήταν ότι εκείνοι κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ ενώ εμείς όχι. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 2-0 και ενώ πιέζαμε και δημιουργούσαμε φάσεις για την ισοφάριση. Είμαι βέβαιος πως αν σε εκείνο το σημείο είχε μείνει το σκορ 1-0, βάσει και της εικόνας που είχαμε παρουσιάσει, σήμερα θα μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα. Συμβαίνει μερικές φορές στο ποδόσφαιρο να μη σου βγαίνει τίποτα. Προχωράμε παρακάτω και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο της πρόκρισης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα