Δεν μασάει μία ο Μπέντο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Πέμπτης τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στη ρεβάνς του 0-0 και ο Πάουλο Μπέντο έκανε πάλι τα… αυτονόητα, δηλαδή άφησε εκτός αποστολής παίκτες που θεωρητικά θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν, τον Μάριν και τον Καμπιάσο.

Αμφότεροι κρίνονται ανεπαρκείς, ανίκανοι να βοηθήσουν στο ροτέισον, παίκτες που ίσως να μην αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ των Πειραιωτών, αλλά αν κάποιος ρωτήσει τον Πορτογάλο προπονητή, θα του απαντήσει πως απλά δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του.

Ο Ολυμπιακός ενδεχομένως σαν οργανισμός να θέτει σε τρίτη βάση το θεσμό του Κυπέλλου, από την άλλη του αρκεί μία επαγγελματικά ισοπαλία με γκολ και να προκριθεί και να παραμείνει η μοναδική ομάδα εντός τριών στόχων. Όπως και να έχει η αποστολή είναι η εξής:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Η πιθανή ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» είναι: Λεάλι, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ρομαό, Ανδρούτσος, Σεμπά, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα