Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμούς!

Δωρεάν… σκάουτινγκ στον Ολυμπιακό έκανε στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη η ΑΕΚ. Αν δεν υπήρχε ο Τιμούρ Κετσπάγια ουδείς θα γνώριζε τον Κύπριο παίκτη, για τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν τα λεφτά που αξίωνε η Ανόρθωση.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα ερχόταν να καθίσει στον πάγκο και να ξεκουράζει τους Σιμόες ή Γιόχανσον, αφού στα στόπερ με Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτισιο, Άρθο, Τζανετόπουλο και Λαμπρόπουλο δύσκολα θα χωρούσε (ακόμη κι αν φύγει κάποιος από αυτούς).

Στην ΑΕΚ δεν αισθάνονται ότι έχασαν τον παίκτη, ο οποίος, άλλωστε, δόθηκε με το καλημέρα δανεικός από τον Ολυμπιακό. Αυτό που μένει είναι να αποκτηθεί ο Κάτσαρ για να έρθει επιτέλους εκείνος που θα δίνει ανάσες στον Σουηδό και στον Πορτογάλο, ενώ η πιάτσα εξακολουθεί να λαμβάνει το μήνυμα ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μπαίνει σε πλειστηριασμούς!

Αυτός που ίσως να έχει προβληματιστεί από τις εξελίξεις είναι ο Κετσπάγια, αφού οι δύο εισηγήσεις του – ο Λόρια και ο Λαΐφης – δεν προχώρησαν, ο καθένας, όμως, για διαφορετικούς λόγους. Ο Γεωργιανός προπονητής, ωστόσο, δεν δημιουργεί προβλήματα αφού είναι ταγμένος στη διοικητική τακτική και δεν θα μπορούσε να επιμείνει για απόκτηση παίκτη με 600 χιλιάρικα με βιογραφικό 74 συμμετοχών στο κυπριακό πρωτάθλημα, την ώρα που ο Γιόχανσον – π.χ. – ήρθε δωρεάν όταν ήταν επί επταετίας «αστέρι» στην Γκέτεμποργκ με πάνω από 200 συμμετοχές!

Κατά τα άλλα, ο Εμπένγκουε παραμένει το φαβορί για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Φλέτσερ έχει στα χέρια του βελτιωμένη πρόταση και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν το χαρμόσυνο «ναι», ενώ σύντομα αναμένεται να έρθει σε συμφωνία με τον Λεβαδειακό για τον Μανωλά.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα