Δεν μπορεί να φύγει ο Πάρντο!

Ακόμη και σήμερα τα δημοσιεύματα που θέλουν την Τραμπζονπσόρ να ενδιαφέρεται για τον Φελίπε Πάρντο του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και στην Τουρκία και δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί παραθυράκι για να ολοκληρωθεί αυτή η μετακόμιση.

Μόνο στη Ρωσία μπορεί να πάρει μετεγγραφή ο Πάρντο, καθώς εκεί «κλείνει»  το παζάρι στις 6/9. Οπότε, γιατί συνεχίζεται αυτό το στόρι που θέλει τον Κολομβιανό εξτρέμ να φεύγει από τον Πειραιά και να πηγαίνει στην Τραπεζούντα;

Ο Πάρντο έγραψε στο Facebook το παρακάτω κειμενάκι: «Ποτέ μην εγκαταλείπεις ένα όνειρο, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Κάθε στιγμή είναι η τέλεια, αρκεί να είναι ευλογημένη από τον Θεό». Όσο αινιγματικό κι αν ακούγεται, δεν αποτελεί σημάδι φυγής, οπότε τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να φεύγει μάλλον δεν θα επιβεβαιωθούν, εκτός αν ο Ολυμπιακός και η Τραμπζονσπόρ εμφανίσουν έγγραφα με αυγουστιάτικες υπογραφές. Επειδή, όμως, οι εποχές της θυρίδας έχουν περάσει, μάλλον ο Κολομβιανός θα μείνει στην Ελλάδα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα