Δεν μπορούν τα παλικάρια (Video)

Ήττα της Βραζιλίας από την Κολομβία με 1-0 στο Copa America

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα 39 φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής Οζές, από τις αψιμαχίες μεταξύ των παικτών μετά το τέλος και φυσικά από το αποτέλεσμα μίνι-έκπληξη, η Κολομβία νίκησε 1-0 τη Βραζιλία για τη δεύτερη αγωνιστική του Γ’ ομίλου του Copa America! Οι δύο ομάδες είχαν προηγούμενα από τον περσινό αγώνα στο Μουντιάλ και τη νίκη-πρόκριση της Βραζιλίας με 2-1, όταν ο Ζούνινγκα είχε χτυπήσει με εγκληματική γονατιά τον Νεϊμάρ, στερώντας του το δικαίωμα να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μουρίγιο στο 36’, οι Βραζιλιάνοι έχασαν ευκαιρίες –δεν μπορούσαν να σκοράρουν ούτε σε κενή εστία – κι έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Μετά το τέλος, οι Μπάκα, Νεϊμάρ, Μουρίγιο και Αρμέρο διαπληκτιστήκαν  με αποτέλεσμα οι δύο πρώτοι να αποβληθούν.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα τρεις ομάδες συνοστίζονται στην κορυφή του ομίλου με 3 βαθμούς (Κολομβία, Βενεζουέλα, Βραζιλία), ενώ το Περού δεν έχει πόντο. Εκκρεμεί για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου του ματς Βενεζουέλα-Περού.

Τα στιγμιότυπα και οι λεπτομέρειες του αγώνα εδώ:

Κολομβία-Βραζιλία 1-0

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα