«Δεν νοείται Αθήνα, χωρίς ισχυρό Παναθηναϊκό»

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλία Μιχαλαριά, είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε για το θέμα του γηπεδικού και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε πως δεν νοείται η πόλη της Αθήνας χωρίς έναν ισχυρό Παναθηναϊκό με σύγχρονες εγκαταστάσεις και διευκρίνισε ότι είναι υποχρέωση του Δήμου να αφουγκράζεται τις ανάγκες του συλλόγου και να συνεργάζεται δημιουργικά μαζί του…

«Η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι ταυτισμένη με την ιστορία της Αθήνας. Δεν νοείται Αθήνα του πολιτισμού και του αθλητισμού χωρίς έναν ισχυρό Παναθηναϊκό με σύγχρονες υποδομές, γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωρίζει πολύ καλά αυτά τα προβλήματα, άρα είναι υποχρέωση του Δήμου της Αθήνας, όχι μόνο να ακούσει την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά να συνεργάζεται δημιουργικά μαζί του.

Δεν είναι δυνατόν ο Ερασιτέχνης να μην έχει τις κατάλληλες υποδομές και κυρίως να μην διατηρεί την ιστορική του ταυτότητα, ώστε πολλά παιδιά να ενταχθούν στη μεγάλη αυτή οικογένεια του αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση, ο καιρός της απραξίας και της αδιαφορίας εκ μέρους της δημοτικής αρχής, πρέπει επιτέλους να τερματιστεί και θα τερματιστεί».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα