«Δεν νομίζω πως θα με πουλήσουν…»

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξος εμφανίζεται ο Τιμπό Κουρτουά αναφορικά με τα σενάρια μεταγραφής του από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος τερματοφύλακας δήλωσε πως η ομάδα του δεν είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει.

Το συμβόλαιο του Κουρτουά εκπνέει το καλοκαίρι του 2016. Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπολογίζει στον ικανό πορτιέρο και δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει σε καμία ομάδα. Ο ίδιος ο Βέλγος δεν «καίγεται» να αλλάξει φανέλα, καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες στο σύλλογο του Λονδίνου και από τη συνεργασία του με τον Πορτογάλο τεχνικό. Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει από τώρα για το… 2016 με τη «βασίλισσα» του ισπανικού ποδοσφαίρου, δηλώνει:

«Δεν αφήνω τον εαυτό μου να επηρεαστεί από αυτά που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ. Θα βρίσκομαι μέχρι το καλοκαίρι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και επιστρέφοντας στην Τσέλσι έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη. Είμαι στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και δεν νομίζω πως είναι πρόθυμοι να με πουλήσει. Νομίζω πως ορισμένοι προσπαθούν να διαταράξουν την ομάδα, αλλά παραμένω ψύχραιμος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα