Δεν ξεπουλάει τον Λούκας Πέρεθ ο ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε σαφές μήνυμα στον Λούκας Πέρεθ. Πρώτα θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ στο Europa League και μετά θα εξεταστεί το αίτημα του Ισπανού για μεταγραφή. Ωστόσο, η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν είναι διατεθειμένη να «ξεπουλήσει» τον ποδοσφαιριστή της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στην Ισπανία, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια προτίθεται να επανέλθει με νέα πρόταση για την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, η οποία θα ανέρχεται σε 1,5 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή πρόσφερε εξ αρχής.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να συζητήσει την παραχώρηση του παίκτη, αλλά όχι να τον δώσει με τόσο λίγα χρήματα. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με έγκυρη πηγή από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, εφόσον η Λα Κορούνια καταθέσει μία τόσο χαμηλή πρόταση, η απάντηση θα είναι αρνητική.

Ο Λούκας αγωνίστηκε δανεικός στη Ντεπορτίβο και η οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων, ανερχόταν στα 2,5 εκατ. ευρώ. Οι Ισπανοί δεν την κάλυψαν, καταθέτοντας μία πολύ χαμηλή προσφορά, την οποία ο ΠΑΟΚ απέρριψε. Η αξία του Λούκας Πέρεθ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται σε πέντε εκατ. ευρώ. Με βάση το συγκεκριμένο δεδομένο, η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν προτίθεται να ξεπουλήσει τον παίκτη της στο ένα τρίτο της πραγματικής του αξίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης, ότι το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει στην Καρπάτι, η οποία θα εισπράξει το μερίδιο που της αναλογεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα