«Δεν πάει πουθενά ο Σωκράτης»!

Έχουν τρομάξει οι φίλοι της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια, βλέποντας κάθε μεγάλο «αστέρι» της ομάδας να καταλήγει στην Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Χούμελς, οι άνθρωποι της Μπορούσια δεν σκέφτονται ούτε κατά διάνοια να επιτρέψουν την ίδια διαδρομή – ή προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση – στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Έλληνας αμυντικός μετά την εξωγήινη απόδοσή του στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου υποχρέωσε δύο αυστηρές στην κρίση τους γερμανικές εφημερίδες να τον βαθμολογήσουν με άριστα 10 (παρά το χαμένο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα»), αποτέλεσε τροφή στα ρεπορτάζ μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Στην Ισπανίας γράφτηκε ότι ο Ντιέγκο ΣΙμεόνε τον θέλει στην Ατλέτικο!

Ωστόσο, η διοίκηση της Μπορούσια ήταν και είναι ξεκάθαρη: «Δεν πάει πουθενά ο Σωκράτης», ήταν το μήνυμά της, καθησυχάζοντας τους φιλάθλους που λατρεύουν τον Έλληνα αμυντικό και του συγχώρεσαν πολύ γρήγορα το χαμένο πέναλτι. Το να πάει σε ισπανική ομάδα και όχι στην Μπάγερν είναι σίγουρα πιο εύκολο στη χώνεψη, αλλά το κενό του δύσκολα θα καλυφθεί και δεν έχει και τόση σημασία το που θα πάει, αλλά το να μείνει στο Ντόρτμουντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα