«Δεν πάω πουθενά, δεν θέλω κανέναν»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, υποχρεώθηκε να προβεί σε διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να ψάχνει άνθρωπο για να παραχωρήσει τις μετοχές του ή για να γίνει ο δεύτερος οικονομικός πόλος του συλλόγου.

Μιλώντας στο Metrosport εξήγησε πως τα ταξίδια του στο εξωτερικό δεν συνδέονται με τον Άρη και πως δεν τον έχουν κάμψει οι ισοπαλίες, καθώς ο δρόμος προς τη Super League είναι ακόμη μακρύς:

«Δεν σκοπεύω να πουλήσω τις μετοχές, ούτε και να τις μεταβιβάσω. Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει ο Αθλητικός Νόμος. Αφιερώνω χρόνο στον Άρη και δεν υπάρχει λογική σε κάθε είδους σενάριο. Θα προχωρήσω μόνος μου, χωρίς τη βοήθεια κανενός δεύτερου προσώπου. Τα ταξίδια μου στην Αμερική έχουν επιχειρηματικό σκοπό και δεν σχετίζονται με την ομάδα, ούτε με τα σούπερ μάρκετ. Το «ντιλ» στην Ελλάδα, που αφορά την αλυσίδα που κατείχα, έχει ολοκληρωθεί».

Δεν ξέρω γιατί έχει δοθεί η εντύπωση περί απλήρωτων παικτών. Με συγκεκριμένες εξαιρέσεις, όλοι είναι πληρωμένοι και, μάλιστα, έχουν προπληρωθεί τον μήνα Δεκέμβριο. Η ομάδα θα πορευτεί με ηρεμία, για να πετύχει την άνοδο στην Super League. Μέρος των χρημάτων του Μ.Κ. έχει ήδη αξιοποιηθεί και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, σχετικά με το ξεμπλοκάρισμά τους».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα