«Δεν πήραμε την άδεια για προσφυγές φαντάσματα»!

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και κατά δεύτερο λόγο στον πρόεδρο της ΕΕΑ, Γιώργο Δημητρίου εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο παράγοντας της ηπειρώτικης ομάδας δήλωσε πως δεν πήρε την αδειοδότηση για προσφυγές φαντάσματα και πως κάποιοι δεν θέλουν τον ΠΑΣ στη Super League και γι’ αυτό συμβαίνουν όλα αυτά. Τόνισε, δε, πως όλα τα χρέη είναι διακανονισμένα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η ομάδα έχει το υλικό που χρειάζεται για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και να παραμείνει στην κατηγορία. Τελευταία είχαμε άλλη μία απόφαση οικονομικής φύσης. Η Εφορία αποφάσισε να κάνει έλεγχο για την τριετία 2008-10. Βγάλανε κάποιες αποφάσεις χωρίς να γίνει καν έλεγχος. Πιστεύουμε πως θα δικαιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Όταν αγόρασα την ομάδα είχε πάρα πολλά χρέη, αλλά υπάρχουν εγγυήσεις. Θα ήθελα η καινούρια χρονιά να βοηθήσει όλος ο κόσμος με τον τρόπο του και όσοι δε θέλουν να μην κάνουν κακό στην ομάδα.

Εμείς έχουμε φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Για να πάρουμε ενημερότητα πρέπει να πληρώνουμε τα χρέη και αυτό γίνεται. Δεν πήραμε την άδεια για προσφυγές φαντάσματα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τον Ντε Μολ, η προσφυγή του οποίου δεν είχε τελεσιδικήσει ακόμα ή να λέμε ότι κάποιοι στο μέλλον θα κάνουν προσφυγή. Και πέρυσι έλεγαν ότι οφείλαμε χρήματα για ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στην Καρδίτσα. Τελικά δικαιωθήκαμε από την UEFA. Γιατί να πληρώνουμε χρήματα πριν υπάρξει τελεσίδικη απόφαση; Από εκεί και πέρα, κάποιες άλλες λεπτομέρειες που υπήρχαν, τις οποίες θεωρεί μικρές ο κύριος Σαρρής. Ωστόσο, δε μας είπε για τις άλλες ομάδες. Οπωσδήποτε μας κάνει να στενοχωριόμαστε. Φαίνεται ότι δεν αρέσει αυτή η ομάδα να βρίσκεται στη Super League. Ίσως δε μας θέλουν και γίνεται αυτός ο πόλεμος. Επόμενο κι ανθρώπινο είναι.

Πάρα πολλοί παίκτες έχουν ακουστεί για μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή πέρα από τη μεταγραφή του Κολοβέτσιου στην ΑΕΚ, ο οποίος είχε ρήτρα, πρόταση δεν έχουμε για κανέναν. Ακούγονται διάφορα ονόματα, αλλά πρόταση δεν υπάρχει. Η μόνη μεταγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί είναι του Κρητικού, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει, όμως, δεδομένου ότι δεν έπαιξε πολύ.

Ποτέ δεν ήθελα από την πρώτη στιγμή να καλύπτεται ο πρόεδρος. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν καλύπτεται η ομάδα. Στον ΟΦΗ έχουν 80 προσφυγές και δε μιλάει κανένας. Το να καλύψεις την ομάδα είναι για την ομάδα, όχι για τον πρόεδρο. Μόνο το κακό στην πόλη.

Ξέρετε ότι αν αρχίσουμε να κάνουμε διάλογο για τον φάκελο, θα τιμωρηθούμε με αφαίρεση βαθμών. Όλο τον χρόνο λένε γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα πήγε στο CAS. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει ο φάκελος γιατί δε θα δείτε τίποτα παραπάνω.

Προς ΙΚΑ δεν υπάρχουν χρέη. Με την Εφορία έχουν γίνει διακανονισμοί και υπάρχουν χρέη προς παίκτες. Ωστόσο, είναι ενήμεροι πως θα τα πάρουν. Δε χρωστάμε σε παλιούς παίκτες πέρα απ’ όσα έχουν διακανονιστεί.

Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά αν όλοι δεν είναι ενωμένοι φίλαθλοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές… Εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Κάθε χρόνο θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Όλα τα εμπόδια που βρίσκουμε κάθε μέρα μας δημιουργούν προβλήματα. Όσο καλή θέληση και να έχεις κάποια στιγμή αναρωτιέσαι γιατί γίνονται όλα αυτά. Είναι κατόρθωμα που ο ΠΑΣ είναι τόσα χρόνια στην ίδια κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αγαπήσει την ομάδα περισσότερο από κάθε άλλον.

Ανησυχία πάντα υπάρχει και κάτω από τις συνθήκες που βρισκόμαστε. Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ θα προσπαθήσω να μη γίνει τίποτα κακό. Μακάρι να βγει κάποιος και να βοηθήσει την ομάδα. Αν είναι κάποιος καλύτερος από εμένα θα αποχωρήσω. Το είχα πει και πριν έναν χρόνο, αλλά πάλι στα ίδια βρισκόμαστε.

Οι υποδομές είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η Κ15 θα είναι της ΠΑΕ και δε θα έχει καμία βοήθεια από τον Ερασιτέχνη ή κάποιες άλλες ομάδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα