Δεν πήρε την θέση του στην εξέδρα των επισήμων ο Α. Γρεγός

Δίπλα από την εξέδρα των αναπήρων πολέμου και των απογόνων των μακεδονομάχων, στο δρόμο και ανάμεσα στον κόσμο παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, ο οποίος δεν πήρε τη θέση του στην εξέδρα των επισήμων.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του υποστήριξε  ότι πήγε στην παρέλαση ως βουλευτής και δήλωσε πως το κόμμα του είναι νόμιμο, εκπροσωπείται στη Βουλή και εκτός από τον ίδιο υπήρχαν και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής που παρακολούθησαν την παρέλαση.

Ταυτόχρονα δήλωσε «αδιάφορος» για την πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά επιτέθηκε εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου ότι θα αποχωρούσε από την παρέλαση αν έβλεπε στην εξέδρα των επισήμων βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Ας φύγει. Καλό θα είναι να φύγει και από τη Θεσσαλονίκη», είπε για τον δήμαρχο.

Σε ερώτηση γιατί δεν κάθισε μαζί με τους άλλους βουλευτές απάντησε ότι σκόπιμα διάλεξε αυτό το σημείο για να μην είναι μαζί τους, γιατί, όπως είπε, εκπροσωπεί το έθνος και τον λαό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα