Δεν παραχωρείται ο Μάρκους Μπεργκ!

Την πλέον ξεκάθαρη τοποθέτηση για το μέλλον του έκανε ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, βάζοντας ένα οριστικό (;) τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να παραχωρείται με μεταγραφή!

Η «μηχανή των γκολ» του «τριφυλλιού», μίλησε σε σουηδικά ΜΜΕ και αποκάλυψε πως είχε συζήτηση με την ομάδα του αναφορικά με το ενδεχόμενο της μεταγραφής του, ενώ υπήρξε και πρόταση, την οποία απέρριψε ασυζητητί ο σύλλογος της Αθήνας. Ο Μπεργκ δήλωσε ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό και από τα λεγόμενά του, φάνηκε πως δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει φανέλα και περιβάλλον. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπήρξε μία συζήτηση με την ομάδα σχετικά με το ενδεχόμενο της μεταγραφής μου και δεν θέλουν να φύγω. Υπήρξαν προτάσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε ότι δεν είμαι για πούλημα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τις ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και βρίσκομαι στην Αθήνα μόνο μία σεζόν.

Φυσικά και θα αγωνιστώ περισσότερο στα φιλικά της Σουηδίας. Πάντα εύχομαι να παίζω περισσότερο. Μου αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θα πετύχω και κάποια γκολ. Η προσωπική μου διάκριση στο ελληνική πρωτάθλημα μου προκαλεί ευχαρίστηση, φυσικά. Σημαίνει ότι έκανα σωστά κάποια πράγματα. Ήταν μία εκπληκτική σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα