«Δεν πας πουθενά αγόρι μου!»

Φαντάζει απίθανο η ΑΕΚ να μην ενεργοποιήσει την παράταση δανεισμού του Σέρχιο Αραούχο με αυτά που βλέπουν στα Σπάτα από τον Αργεντινό επιθετικό. Στην πραγματικότητα, η ΠΑΕ υπολογίζει ήδη για το καλοκαίρι ένα μπάτζετ δύο εκατομμυρίων ευρώ (παίκτης, Λας Πάλμας, εφορία) που σημαίνει πως υπάρχει ήδη ένα οικονομικό δεδομένο.

Η διοίκηση μέχρι στιγμής ακολουθεί μία φυσιολογική πολιτική δαπανών, έχοντας θωρακίσει το ρόστερ με παίκτες ενδεκάδας και πάγκου και είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν θα απαιτηθούν πολλά νέα συμβόλαια. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και με τα 2.000.0000 που θα λείψουν, θα εξακολουθήσει η οικονομική ισορροπία της ΠΑΕ, ιδίως αν πουληθεί ο Γιάκομπ Γιόχανσον με αυτό το ποσό που συζητείται, κοντά στα 3,5 εκ. ευρώ.

Εδώ, πλέον, το θέμα γίνεται αγωνιστικό, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ κρατάει στα χέρια του τέσσερις υγιείς παίκτες θέσεων «6» και «8» που σημαίνει πως υπάρχει περιθώριο παραχώρησης! Βέβαια, βλέποντάς τον να αρέσκεται ΚΑΙ στο 4-3-3, άρα έχει στο μυαλό του και μία σύνθεση με Γιόχανσον, Σιμόες και Αϊντάρεβιτς, ίσως ακολουθηθεί πολιτική παραμονής του Γιάκομπ.

Η ΠΑΕ σε διοικητικό επίπεδο καλείται να εκμεταλλευτεί την ξαφνική εκτόξευση της ποιότητας των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ (συνδρομή του φαινομενικά άριστου στη διαχείριση Χιμένεθ) με έναν άρτιο καλοκαιρινό προγραμματισμό. Σε αγωνιστικό, ζητούμενο οι βαθμοί και οι καλές εμφανίσεις (κάτι που συμβαίνει) και η υγεία του Τσιγκρίνσκι και του Μπακάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα