Δεν παύει η στήριξη στον Τούντορ!

 

Η «Α» τα έγραφε από το Νοέμβρη κιόλας, όταν οι περισσότεροι έλεγαν πως ο ΠΑΟΚ του Ιγκόρ Τούντορ δεν αποδίδει και λόγω της διαφοράς από τον πρώτο Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ο προπονητής είναι σε δυσμένεια!

Τότε είχαμε γράψει πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα ακολουθήσει την περπατημένη της απομάκρυνσης του προπονητή, διότι το έκανε με τον Δώνη, το έκανε και με τον Στέφενς, το έκανε με τον Αναστασιάδη. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του βορρά» έχει αντιληφθεί πως δεν είναι θέμα προπονητή, αλλά φταίει κάτι άλλο. Και εδώ που τα λέμε, μάλλον έχει δίκιο…

Ο έμπειρος γεμάτος παραστάσεις Στέφενς δεν πέτυχε, ο πιο πετυχημένος Έλληνας προπονητής επίσης δεν τα κατάφερε, αλλά και ο συνυφασμένος με τον ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης, αποδείχθηκε πως δεν έχει το φάρμακο. Άρα, γιατί να φταίει ο Τούντορ;

Προφανώς δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Κροάτης προπονητής, αλλά ο προβληματισμός στην Τούμπα έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο και δεν αφορά μόνο στο κατά πόσο ένας προπονητής μπορεί να μεταδίδει αυτά που γνωρίζει στους παίκτες. Αν δεν μπορεί το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ να αντιληφθεί πως το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος και ξαφνικά στο 80’ χάνει από την Καλλονή με 2-0, τότε ο Τούντορ είναι ο τελευταίος που φέρει ευθύνη.

Το 2-1 χάρη στο γκολ του Μακ επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να ελπίζει στην πρόκριση, αλλά πλέον υπάρχει έντονος προβληματισμός. Ο Ιγκόρ Τούντορ εξακολουθεί να αισθάνεται τη στήριξη της διοίκησης, αλλά αν πάψουν να τον στηρίζουν οι παίκτες με την απόδοσή τους, τότε η διοίκηση θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα