«Δεν περίμενα να φύγω από τον Ολυμπιακό»!

Έκπληκτος από τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο 24άωρο, δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στην πατρίδα του.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού δεν περίμενε να λυθεί η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», παρότι αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν απέδιδε το ποδόσφαιρο που προσδοκούσε η διοίκηση. Ο Ισπανός αναφέρθηκε στο θέμα του Ιμπραϊμ Αφελάι, επιβεβαιώνοντας τις προθέσεις του Ολυμπιακού να διακόψει τη συνεργασία του με τον Ολλανδό, τον Γενάρη και εξέφρασε την απορία του για όσα ακούστηκαν περί των σχέσεών του με τον Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς, όπως δήλωσε, βρίσκονταν σε πολύ καλό επίπεδο. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Cadena Ser»:

«Η αλήθεια είναι πως δεν παίζαμε καλά. Όμως ήμασταν σε καλή θέση. Δεν περίμενα να φύγω από την ομάδα. Με έπιασαν προ εκπλήξεως. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την διοίκηση που με ενημέρωσαν ότι πρέπει να σταματήσει η συνεργασία μας. Έχω πολύ καλή και επαρκή εικόνα για την ομάδα. Για τον σύλλογο και όσα βίωσα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο από πίσω. Ο Αφελάι ήρθε από μένα, όμως και αυτός όπως και κάποιοι παίκτες δεν είχαν την ιδανική συμπεριφορά για την ομάδα. Έτσι ήθελαν ο Αφελάι να φύγει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά με τον Καρεμπέ έχω και είχα μία πολύ καλή σχέση. Δεν βλεπόμασταν συνέχεια και είμαι έκπληκτος απ’ όσα ειπώθηκαν. Είναι ψέματα ότι δεν τα πηγαίναμε καλά.

Απόλαυσα αυτό που έκανα. Το απόλαυσα πολύ και ένιωσα να με αγαπάνε πολύ. Ευχαριστώ τον Κοβάσεβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία να πάω στην ομάδα. Έχω να πω μόνο καλά λόγια για την ομάδα. Εάν ήταν έκπληξη για μένα; Ναι ήταν, όμως σε όλη την διαδρομή ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ακόμα και εάν σας το πω για την αγάπη του κόσμου αλλά και των παικτών. Σε όλη την πορεία. Όχι μόνο έγινα γνωστός σε όλους αλλά αναγνωρίστηκα πολύ. Εάν αντιληφθούμε την οπτική και το σκεπτικό των Ελλήνων θα τα δεχθούμε όλα πιο καλά.

Το λέω ξανά πως βρέθηκα προ εκπλήξεως. Με αιφνιδίασαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να λύσω πρι γυρίσω στην Ισπανία. Τώρα θα υπάρχει χρόνος για να δω την οικογένειά μου. Θέλω το όνομά μου να ακουστεί, όπως ακούστηκε στο Champions League. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε πολύ στην Ευρώπη και είμαι περήφανος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα